Вісім намистин на тонкій ниточці

Фільм детектив «Вісім намистин на тонкій ниточці »:

Головна героїня Марія Успенська, навіть не підозрювала, що у неї така величезна кількість близьких родичів і велика сім'я. Напевно, дівчина так би і жила в невіданні, поки на порозі її житла не з'явилася рідна тітка Марфа Степанівна. Жінка знайшла племінницю, щоб запросити її на своє ювілейне торжество. Хоч Маша і шокована новиною, але відмовитися від задоволення поспілкуватися з сімейством упускати не хотіла. Вона відкладає всі термінові справи і відправляється на веселе святкування дня народження, де і знайомиться в основному з братами і сестрами.

Але як з'ясовується пізніше збір всіх поколінь за одним столом, де причиною послужила кругла дата, не зовсім правда. Виявилося, що більше десяти років тому саме в тому місці, де зараз гуляє вся рідня сталося холоднокровне вбивство, але винного тоді так і не знайшли. Слідчим відділом тоді справа була закрита за відсутністю достатніх доказів. Але Марфа все це час вичікувала моменту, що вивести вбивцю на чисту воду. Адже зараз злочинець перебуває серед численних гостей, і вона знає його. І в цей раз йому не втекти від правосуддя. Як далі будуть розвиватися фатальні події? І яка роль Марії в цій трагічній історії?

Дивитися фільм «Вісім намистин на тонкій ниточці » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Вісім намистин на тонкій ниточці онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Вісім намистин на тонкій ниточці дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вісім намистин на тонкій ниточці онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Вісім намистин на тонкій ниточці (2017)