Минуле вміє чекати (2015) всі серії

Мелодрама Минуле вміє чекати (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
25 октября 2015
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, триллер
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив, триллер «Минуле вміє чекати (2015)»:

Далекі й близькі родичі, кузени й кузини не бачилися довгі два десятки років і ось вони знову зібралися разом під дахом будинку покійної бабусі. Кожен з них таїть в душі надію урвати шматок побільше за заповітом. Поки всі чекають нотаріуса, який повинен буде зачитати останню волю покійної, присутні віддаються світлим дитячими спогадами. Але в якийсь момент жваве і піднесений настрій затьмарюють неждані і таємничі «сюрпризи» минулого. Невідомий чоловік намагається повернути всіх присутніх на багато років назад, в той період, коли при загадкових обставинах була вбита їх двоюрідна сестра Аста.

Тоді розслідування зайшло в глухий кут, вбивцю не знайшли і справу було закрито за відсутністю доказів. Після цього дивного розмови, починають відбуватися страшні і нез'ясовні події: одна з кузин безслідно зникає, на іншу здійснюється напад. Рідня бурхливо обговорюючи все, що відбувається, вважаючи, що це все провокація. Хтось просто позбувається від конкурентів, діючи за таким планом і хоче налякати. Втеча енної кількості людей дозволить отримати більшу частину від спадщини. Але коли трапляється трагічне вбивство, всі розуміють, що таємничий месник затіяв гру по-крупному.

Серіал Минуле вміє чекати (2015) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Минуле вміє чекати (2015)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Минуле вміє чекати (2015) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Минуле вміє чекати (2015) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Минуле вміє чекати (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Минуле вміє чекати (2015)