Пізній термін всі серії

Серіал мелодрама «Пізній термін »:

Лера давно і відчайдушно мріє про кар'єру журналістки. Її напористості можна було лише позаздрити і дуже скоро красуня пров вже буде стояти біля штурвала своїх заповітних бажань і направляти побудований їй вітрильник благополуччя по обраному курсу спроможність і визнання. У результаті їй пощастило відкрити власну справу – інформаційне агентство. Її люблять і поважають, вважаючи висококласним фахівцем на своєму терені. Колись юної Лері – Юрій Смирнов здавався геніальною особистістю, недосяжною величини, а в підсумку цей корифей світу журналістики, став її коханим чоловіком.

Подружжя були по-справжньому щасливі, будували грандіозні плани, але їм не судилося здійснитися. При дивних обставинах Юра отримує серйозне поранення і опиняється в реанімації. Протягом п'яти років він буде знаходиться в коматозному стані, а поліція так і не просунеться з мертвої точки наслідок, зайшло в глухий кут. Тоді дружина вирішує сама взяти ініціативу в свої річки і розібратися у всіх похмурих таємниць, які розділили її життя на «до» і «після». Але скоро русло її долі зробить ще один виток, який поставить Смирнову перед важким вибором між невиліковним в себе половиною вагітністю від іншого чоловіка.

Серіал Пізній термін 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Пізній термін » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пізній термін 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пізній термін всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пізній термін онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пізній термін (2020)