Пастка всі серії

Мелодрама Пастка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
5 декабря 2009
Країна:
Украина, Россия
Жанр:
триллер, мелодрама, детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал триллер, мелодрама, детектив «Пастка »:

Цей дружній квартет воліє не згадувати про своє похмурому минулому і непростительном вчинок, який вони здійснили багато років тому. Тоді вони підлітки максималісти, намагалися показати один одному хто краще і крутіше грабують якусь літню жіночку, яка була добре відома своїм неординарним минулим. З того моменту пройшло достатньо часу. Хлопці виросли, домоглися значних кар'єрних висот і відбулися як фахівці, кожен у своїй області. Одного разу вони зібралися під дахом респектабельного офісу, щоб згадати минулі дні, а головне з'ясувати нарешті, у кого ж знаходяться безцінні коштовності вбитої старенької.

В результаті бійок спорів і підтасовувань, починається дивна ланцюг фатальних смертей колишніх «подільників». Схоже хтось затіяв свою гру і прибирає непотрібних свідків. Але з колишніх приятелів виявився далекоглядніший всіх? Чи полювання оголосила п'ята невідома особа? Відбувається народжує багато домислів і питань. Що залишилися в живих підозрюють всіх навколо, але фінальна розв'язка перевершить всі очікування. Вона стане феєричним, інтригуючим і шокуючим кінцем, якого ніхто з присутніх не очікував.

Серіал Пастка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Пастка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пастка 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пастка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пастка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пастка (2009)