Угрюм-ріка (2021) всі серії

Мелодрама Угрюм-ріка (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
10 березня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал драма «Угрюм-ріка (2021)»:

Для сім'ї Громових, що з Сибіру, ​​період від кінця дев'ятнадцятого століття до початку двадцятого був доленосним. Петро і Прохор Громови - стали суперниками батько і син. Обидва закохалися в фатальну жінку Анфісу Козирєва. Щоб усунути противника, тато наказує самовпевненому Прохора спрямуватися в небезпечний шлях: відправляє подолати уявну непрохідною Угрюм-річку. Він встав на пагорбі, розкинув руки широко і крикнув з закритими очима: «Розступися, тайга! Прохор Громов йде! ». Завдання вдається виконати.

Серед інших випробувань були мандри в непрохідних лісах або, наприклад, сплави по небезпечній бурхливій річці. Після всього цього в рідний селище син приїжджає абсолютно іншою людиною. Тепер в його планах - підкорення Сибіру. Поступово бажання наживи і задоволення своїм уявним величчю доводить героя до глибокого падіння. Його родичі не забудуть картину: зарослий до невпізнання Прохор сидить, притискає до себе скриню з грошима, дивиться на нього шалено і бубонить «це моє!». Дід Прохора, Данила, нажив стан грабунком. Так що онук успадкував тягу до протизаконної діяльності, ризику, авантюризму. Прохора пощастило, адже він отримав від батька в спадщину фамільний бізнес. Чим більше багатіє герой, тим більше стає монстром.

Серіал Угрюм-ріка (2021) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Угрюм-ріка (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Угрюм-ріка (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Угрюм-ріка (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Угрюм-ріка (2021)