Час іти, час повертатися всі серії

Мелодрама Час іти, час повертатися  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
17 травня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Час іти, час повертатися »:

Тетяна завжди любив вишивати і улюблене хобі з часом переросло в спосіб життя. Вона прекрасна швачка з відмінним смаком і талановита модельєр. Правда в її маленькому провінційному містечку не дуже затребувані такі послуги. Люди там в більшості своїй живуть прості, які не женуться за модою. Але Таню цей факт анітрохи не бентежить, вона готова задовольнятися малі, тільки б її близькі були в порядку, а дочка успішно закінчила столичний ВУЗ.

Але коли одного разу чоловік її рідної сестри раптом зізнається в коханні героїні і починає переслідувати, жінка, не замислюючись збирає речі і їде в Москву. Вона не бажає ставати яблуком розбратом в чужій сім'ї. Тоді Тетянка ще не знала, що величезний мегаполіс влаштує їй ряд випробувань на виживання, несподіваних сюрпризів та суворих випробувань, що не кожен би витримав. І менше всього пров очікувала зустріти свою любов, того, хто заради неї готовий перевернути весь світ і пожертвувати всім. Але і тут обставини готові позбавити неждано здобутого щастя. Невже знову треба йти? Таня так втомилася від цієї суєти і від того, що постійно треба бути сильною! А життя продовжує її відчувати.

Серіал Час іти, час повертатися 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Час іти, час повертатися » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Час іти, час повертатися 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Час іти, час повертатися всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Час іти, час повертатися онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Час іти, час повертатися (2020)