Шлях до серця чоловіка

Фільм мелодрама «Шлях до серця чоловіка »:

Головна героїня мелодраматичного фільму пров Анюта, які відправляється підкорювати Москву. Там більше перспектив для досягнення кар'єрних висот і можливо особистого щастя. Величезний мегаполіс негостинно зустрічає наївну дівчинку, кардинально змінюючи не тільки все її життя, але і характер. Там, де Аня виросла в невеликому містечку, все просто, прозоро і зрозуміло. Але в столиці доводиться буквально виживати, приймаючи складні рішення, а найважливіше, що не завжди можна відрізнити погане від доброго. Часом їй здається, що вона потрапила в дикі і небезпечні джунглі, де доводиться боротися за своє місце під сонцем і доводити свою заповзятливість і витривалість.

Ганна потрапила в суспільство, де все має свою ціну і продається. Вона закохується в розбещеного і симпатичного хлопця, за любов якого належить відчайдушно поборотися. Чи вистачить їй наполегливості, завзяття й бажання, щоб зміцнитися в цьому новому світі для неї. А адже їй просто хочеться звичайного жіночого щастя і міцної родини. По всій імовірності, тернистий шлях до мрій нелегкий, таїть в собі безліч підводних каменів, розчарувань і випробувань. Але тендітна на вигляд юне створення готова до них і з надією дивиться у своє майбутнє.

Дивитися фільм «Шлях до серця чоловіка » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Шлях до серця чоловіка онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Шлях до серця чоловіка дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шлях до серця чоловіка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Шлях до серця чоловіка (2013)