За вітриною всі серії

Мелодрама За вітриною  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
28 января 2019
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «За вітриною »:

Галя рано втратила батьків. У неї залишилися на піклуванні два молодших брата. Тепер вона сама повинна була піклуватися про них і пробиватися в житті без підтримки старших. Вона поїхала у велике місто, де сподівалася влаштуватися на гарне високооплачуване місце, але довелося працювати звичайної продавщицею. Дівчина не втрачала надії пробитися вище, зустріти надійного чоловіка і знайти жіноче щастя. Але доводилося багато працювати за копійчану зарплату. І на диво для багатьох, в її житті з'явився багатий і успішний підприємець Андрій Вітрів.

Впливовий бізнесмен володіє цілою мережею магазинів у місті. За ним бігають багато дівчата, мріючи стати його другою половинкою. Але він чомусь звернув увагу на звичайну продавщицю Галю. Вона запала йому в серце. Але героїня є занадто гордою дівчиною. Вона не вірить у щирість намірів чоловіка. Навіщо цій багатій людині потрібна саме вона, адже він може вибрати собі красуню з хорошими манерами? Можливо, Андрій просто хоче посміятися над дівчиною, використовувати її, а потім кинути. Якщо Вітрів її дійсно любить, то йому потрібно довести свою любов не грошима, а іншим способом.

Серіал За вітриною 1 - 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «За вітриною » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал За вітриною 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал За вітриною всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися За вітриною онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » За вітриною (2019)