Московський романс

Фільм мелодрама «Московський романс »:

Багато хто впевнений, що Москва - це найкраще місто на Землі. Сюди варто їхати жити, працювати, а також проводити туристичні поїздки. Однак найчастіше сюди приїжджають не тільки за хорошими враженнями, а для того, щоб назавжди залишитися і отримати бажану московську прописку, яка так необхідна абсолютно всім, хто коли-небудь був у цьому місті. Євгенія Юматова навіть не мріє про таке щастя, бо впевнена, що вийти заміж вдало їй не вдасться, а сама вона навряд чи вдасться накопичити на квартиру в такому дорогому місці.

Головна героїня несподівано отримує від далекого родича спадок, яким виявляється бажана раніше квартира у висотці на Котельнічеській. Це місце - одне з найприкметніших у столиці. Правда, у спадок дівчині дісталися ще три квартиранта, які були весь цей час на житлоплощі. Кожен з них мріє просто продовжити проживати в цій квартирі. Головна героїня готова піти назустріч, проте вона поки навіть не підозрює, до чого в результаті її призведе таке зіткнення з дуже цікавими людьми. Кожен з них по-своєму вплине на її долю і життєву історію.

Дивитися фільм «Московський романс » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Московський романс онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Московський романс дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Московський романс онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Московський романс (2019)