Петро Перший. Заповіт всі серії

Мелодрама Петро Перший. Заповіт  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
14 мая 2011
Країна:
Россия
Жанр:
драма, история
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, история «Петро Перший. Заповіт »:

Історичний серіал розповість про двох років з життя Петра Великого, які були досить динамічні у вінценосної особи, наповнені не тільки тягарем і занепокоєнням нескінченних державних справ, але і сильними романтичними почуттями. Російський цар з першого погляду закохується в принцесу Молдавії – Марію Кантемір. Любов виявилася взаємною і у Петра закрутився бурхливий роман зі страсного красунею. Правитель настільки пішов у запал пристрастей з двадцятирічною чаровницей, що готовий був розлучитися з Катериною.

Але князь Ромодановський, який спостерігав усю цю історію закоханості з самого початку втримав государя від необдуманого кроку. Незабаром коханка завагітніла, а Катерина, дізнавшись про це доклала всі зусилля, щоб дитинка не народився на світ. Вона не збиралася так легко здаватися і поступатися своє місце молоденькою суперниці. Тим часом владика ні на хвилину не перестававший думати про свою державу продовжує зміцнювати армію і флот. Він активно бере участь у всіх починаннях. Але одного разу фортуна відвернеться від нього. Петро, рятуючи потерпілих моряків з крижаної води, серйозно захворює. Все сталося так швидко: хвороба, боротьба за виживання і надії, що заповіт так і залишився непідписаним.

Серіал Петро Перший. Заповіт 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Петро Перший. Заповіт » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Петро Перший. Заповіт 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Петро Перший. Заповіт всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Петро Перший. Заповіт онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Петро Перший. Заповіт (2011)