Важкі підлітки всі серії

Мелодрама Важкі підлітки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
24 октября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
25 мин.

Серіал драма «Важкі підлітки »:

Успішний футболіст і обдарований спортсмен Антон Ковальов в зеніті своєї слави потрапляє в неприємну ситуацію. За п'яний дебош і розгром у кафе хлопцеві довелося відсидіти у в'язниці два роки. На кар'єрі капітана збірної Росії був поставлений «жирний хрест і навіть колишні заслуги не могли вплинути на послаблення рішення вищого керівництва про повернення легендарного футболіста на полі. Помоченная репутація не тільки не дозволяла продовжити займатися улюбленою справою, але також не було можливості знайти престижну роботу.

Колишній наставник Ковальова, керівний центром виховання важких підлітків – Герман, пропонує героєві місце тренера, щоб підготувати непростих хлопців до майбутньої Олімпіади. Антон прекрасно розуміє, що може і не впоратися з поставленим завданням, але зараз у нього просто немає виходу. Йому доводиться знехотя погодитися на пропозицію так як інших все одно найближчим часом не передбачається. Але при цьому чоловік навіть не уявляючи з чого йому треба почати і як підійти до здійснення даного плану подальших дій. Але проходить певний період і ці самі неслухняні пацани стають для нього рідними, практично сім'єю, які займуть не останнє місце в його житті.

Серіал Важкі підлітки 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Важкі підлітки » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Важкі підлітки 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Важкі підлітки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Важкі підлітки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Важкі підлітки (2019)