Реальні пацани проти зомбі (2020)

Фільм комедия, фантастика «Реальні пацани проти зомбі (2020)»:

У Перм завезли древній комі-комі вірус, який поступово перетворює жителів у зомбі. Через рік місто оточений військовими, вчені намагаються знайти антидот.

Літаки скидають продовольство. Але герої, як і інші жителі Пермі, пристосувалися до нової реальності. Вони живуть звичайним життям: ходять в кафе, займаються бізнесом, будують плани на майбутнє і намагаються своїми силами очистити місто від зомбі. Все налагоджується, поки в один із звичайних постапокаліптичних днів не кусають Леру.

Дивитися фільм «Реальні пацани проти зомбі (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Реальні пацани проти зомбі (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Реальні пацани проти зомбі (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Реальні пацани проти зомбі (2020)