Реальні пацани 13 сезон (2020) всі серії

Мелодрама Реальні пацани 13 сезон (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
12 мая 2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Тривалість:
24 мин.

Серіал комедия «Реальні пацани 13 сезон (2020)»:

Продовжуємо спостерігати за горделивыми злетами і болючими падіннями головного героя комедійного сюжету – Миколи Наумова і його близьких друзів, які завжди вірили у власні сили і йшли вперед. Вони ніколи не здаються і не пасують перед труднощами, реальні хлопці, які виросли не в самому благополучному районі свого маленького провінційного містечка. У новому сезоні Колян стане бійцем ММА, щоб нарешті підійти до заповітної межі отримати спадщину івана Івановича.

Йому довелося подолати нелегкий і тернистий шлях розчарувань, радісних моментів від простого хлопця з пермських околиць до шановного депутата. За цей десяток років, що тільки він не перепробував, випробовуючи долю і перебуваючи в пошуку себе: крав колодязні люки, працював листоношею, спробував себе в ролі власника кафе, спробував щастя на терені футбольного Функціонера. А також вирішив переїхати в столицю, місце, де збуваються найкращі мрії, якщо дуже постаратися, але так і не зміг там прижитися і повернувся назад в Перм. Адже це його місто, де все знайоме і близьке і навіть повітря інше. Він більше не збирається покидати його, і це однозначно.

Серіал Реальні пацани 13 сезон (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Реальні пацани 13 сезон (2020)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Реальні пацани 13 сезон (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Реальні пацани 13 сезон (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Реальні пацани 13 сезон (2020)