Остання електричка (2015) всі серії

Мелодрама Остання електричка (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
2 сентября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
49 мин.

Серіал мелодрама «Остання електричка (2015)»:

Аня виріс у прийомній сім'ї. Вона випускниця-відмінниця з грандіозними планами, тому люди, які стали їй рідними, вирішують розповісти дівчині правду, про те, що забрали малятком з дитячого будинку. Тепер героїня мріє тільки про одному знайти своїх справжніх батьків. Їй доведеться пережити чимало складних випробувань і пройти тернистий шлях, перш ніж вона практично наблизиться до заповітної мети. За деякими обставинами юна героїня потрапляє в театр, де збирається пройти кастинг. Їй вдається серед сотні учасників стати поміченою і отримати роль в мюзиклі.

Заздрість до такого везіння і блискучим перспективам не змушує себе довго чекати. Неприємний удар вона отримує від тих, кого вважала близькими. На тлі цих розчарувань і прикростей, приватне розслідування Ані просувається. Правда несподіваний поворот застає її в черговий раз зненацька. Але відступати вона не збирається. Ганна не з боязкого десятка, хто так легко пасує перед труднощами. Прийде момент, і вона зможе дізнатися все, що сталося з нею в хиткому минулому, з її мамою і татом. Але чи обере вона після цього професію актриси або вирішить, що театральні підмостки не для неї. Час і події покажуть!

Серіал Остання електричка (2015) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Остання електричка (2015)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Остання електричка (2015) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Остання електричка (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Остання електричка (2015)