Лабіринт (2020) всі серії

Мелодрама Лабіринт (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
1 лютого 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Лабіринт (2020)»:

У дивній чарівній країні за межею сну і яви жив правитель гоблінів Джарет. Як почув король, як старша сестра Сара, розсерджена нестерпною поведінкою брата Тобі, сказала йому спересердя: «Щоб тебе гобліни забрали!». Недовго думаючи він виконує побажання дівчата, і забирає хлопчика у свій далекий замок. Не чекала такого повороту трагічних подій, перелякана родичка намагається кинути слідом за викрадачем, поки двері в казковий світ не зачинилися.

Але все виявилося набагато складніше. Тепер зневіреної Сарі доведеться пройти безліч важких випробувань і зачарований Лабіринт, щоб потрапити в королівство Гоблінів і врятувати братика. Ці жахливі вузькі коридори повні найрізноманітніших страхітливих монстрів, підступних пасток і найскладніших головоломок. А сам вихід охороняє з того лабіринту жорстока армія гоблінів. Але дівчина не боїться всіх цих страшних чудовиськ, спраглих знищити її. У неї одна мета визволити Тобі з лап кровожерного Джарета, який хитрістю заволодів мимовільним полоненим, але вона не з боязкого десятка і впевнена у своїх силах. Долаючи всі бар'єри, вона все більше заглиблюється в таємничу і незнайому паралель, де її чекає ще не одна перешкода.

Серіал Лабіринт (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Лабіринт (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Лабіринт (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Лабіринт (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лабіринт (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Лабіринт (2020)