Хранители гробниць (2021) всі серії

Мелодрама Хранители гробниць  (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
32 серії
Премєра:
2021
Країна:
Китай
Жанр:
комедія, фантазія
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
30 хв.

Серіал комедія, фантазія «Хранители гробниць (2021)»:

Молодий Ло Ши Цю з клану розкрадачів гробниць обраний для важливої ​​місії. Разом з напарником Мань Феном він вирушає до гробниці Гуцзі, щоб захопити її. Їм належить нелегкий шлях, сповнений небезпек та головоломок. А протистоятимуть їм справжні Хранителі гробниць.

Дорогою Ло Ши Цю зустрічає відважну Лінь Шуй Яо дочку лідера секти Могун. Дівчина хитрістю забирає у героя Меч проклятих душ і втікає. Але їм судилося зустрітися знову. Адже Лінь Шуй Яо проти своєї волі має вийти заміж за людину, яка знаходиться якраз у гробниці Гуцзі.

Серіал Хранители гробниць (2021) 1-29, 30, 31, 32 серія дивитися онлайн всі серії підрят 32 серії

Дивитися серіал «Хранители гробниць (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Хранители гробниць (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хранители гробниць (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Хранители гробниць (2021)