Теорія зла всі серії

Серіал драма, містика «Теорія зла »:

Благополучна і безпроблемне життя психолога Олени Скляренко за короткий період стає схожою на кошмарний і абсурдний сон. Раптово на героїню обрушується серія страшних подій: таємничі дзвінки, явна стеження когось за нею і її дітьми, різні недобрі знаки і відверта чортівня. Негативно на психіку Олени діють оглушливі історії пацієнтів на роботі. Негативних і непояснених речей відбувається стільки, що Скляренко скоро самої знадобиться допомога кваліфікованого психолога. Нещасна жінка відчуває паніку і безпорадність.

Вона не розуміє, що робити. Тим часом руйнується життя у ще одну людину - опера Олега Колесника. Нічого не віщувало, і тут на тобі! Якісь паранормальні трагедії, несподівані зради, раптом почалися зради від дорогих серцю людей, смерть близьких. Біди йдуть одна за одною, і тривала чорна смуга, схоже, не збирається змінюватися білої. Доля розпорядилася так, що Олені і Олегу доведеться об'єднатися і спільно розслідувати, хто відкрив на них полювання. Їм необхідно знайти зловмисників, які отруюють їм життя. Інакше вороги знищать психолога і оперуповноваженого.

Серіал Теорія зла 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Теорія зла » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Теорія зла 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Теорія зла всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Теорія зла онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Теорія зла (2021)