Розірвані нитки всі серії

Серіал мелодрама «Розірвані нитки »:

Героїні драматичного фільму ведуть непримиренну боротьбу, в якій у кожного своя правда. Хто може допомогти розрубати вузол, де в лабіринтах відчаю заблукали дві жінка, що претендують на маленьке створіння? Як зробити так, щоб кожна знайшла своє щастя, і ніхто в цій битві не постраждав?! Бездітна подружня пара марно намагалася зачати дитину, повністю здається, коли вирок медиків-фахівців виявляється остаточним і шансів вже зовсім не залишається. Є тільки один вихід з даної ситуації, взяти на виховання малюка з сирітського притулку. Вибір чоловіка і жінки падає на милу і маленьку Лізонька.

Між прийомними батьками та дитиною відразу виникла певна зв'язок. Перші недовго думаючи починають довгий процес оформлення документів. У дитячому будинку у Лізи є близька подружка, з якою дівчинка поклялась ніколи не розлучатися. Але незважаючи на дане слово, юному створення неймовірно хочеться знайти затишний будинок, турботливу і люблячу родину, де є тато і мама і не важливо, що вони не народили тебе, якщо готові присвятити тобі своє життя. Як складуться долі двох подружок, які по злому року долі занадто рано стали сиротами, а тепер вимушені розлучитися.

Серіал Розірвані нитки 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Розірвані нитки » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Розірвані нитки 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Розірвані нитки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Розірвані нитки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Розірвані нитки (2014)