Лабіринт ілюзій всі серії

Мелодрама Лабіринт ілюзій  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
18 апреля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
триллер
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал триллер «Лабіринт ілюзій »:

Молода і красива Валентина одружена прекрасним чоловіком Андрієм, який оточує свою кохану дружину турботою, увагою і любов'ю. Поки чоловік — успішний бізнесмен заробляє гроші, героїня фільму «Лабіринт ілюзій» займається вихованням півторарічного синочка і підтримує сімейне вогнище. Щаслива дружина навіть не припускала, яка біда прийшла в її життя. Одного разу, Валя починає помічати за собою галюцинації, погане самопочуття і глибоку тривогу за сина. Дізнавшись проблему дружини, чоловік негайно звертається до сімейного лікаря з цією проблемою.

Провівши обстеження доктор повідомляє, що Валентина хвора невиліковним захворюванням, що руйнують нервову систему. В результаті цієї недуги, вона може періодично втрачати пам'ять і вести себе неадекватно. Щоб підтримати улюблену жінку, Андрій знімає заміський будинок, перевозить всю сім'ю і наймає няню для дитини, Маргариту. Незабаром героїня починає розуміти, що все це божевілля організовано спеціально, щоб звести її сума. Ось тільки довести дії підступного чоловіка буде дуже не просто, адже у нього скрізь є впливові зв'язки. Лише один чоловік повірив нещасної жінки, який завжди її таємно любив...

Серіал Лабіринт ілюзій 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Лабіринт ілюзій » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Лабіринт ілюзій 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Лабіринт ілюзій всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лабіринт ілюзій онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Лабіринт ілюзій (2019)