Здоровила (2019) всі серії

Мелодрама Здоровила (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
21 серия
Премєра:
7 октября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, спорт
Режисер:
Тривалість:
24 мин.

Серіал комедия, спорт «Здоровила (2019)»:

Кілька років тому батьки віддали свого сина в секцію з волейболу, в надії на його успішне майбутнє, але Михайло не зміг продемонструвати свою майстерність, та й маленький зріст абсолютно не підходив цього виду спорту. Незважаючи на всі труднощі, Ковальов продовжував рухатися невеликими кроками до успішної кар'єри, і невдовзі зайняв місце тренера.

Протягом декількох років чоловік наполегливо працював і добився пристойних результатів. У нього могла бути відмінна кар'єра, але він не зміг тримати емоції. З-за хамської поведінки і поганого ставлення до жіночого колективу, його зі скандалом виганяють з Суперліги. Подібна подія вибило Михайла з колії. Він усе життя присвятив спорту, і тепер був змушений починати спочатку.

Обміркувавши ситуацію, Ковальов вирішив використати останню можливість і повернутися на вершину успіху. Він відправився вглухую провінцію, де став тренером місцевої команди, яка займала найнижчі позиції в турнірній таблиці. На новому місці наставник стикається з цілим рядом труднощів. Команда налаштована проти знаменитого хама, а колишня дівчина мріє помститися за всі свої образи і зірвати грандіозні плани. Проректор теж не залишається осторонь, постійно заважаючи домагатися поставленої мети.

Серіал Здоровила (2019) 1- 18, 19, 20, 21 серія дивитися онлайн всі серії підрят 21 серия

Дивитися серіал «Здоровила (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Здоровила (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Здоровила (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Здоровила (2019)