Постріл всі серії

Мелодрама Постріл  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
9 февраля 2015
Країна:
Россия
Жанр:
драма, спорт
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, спорт «Постріл »:

Спортивна стрічка розповість про найпопулярнішому зимовому виді спорту, який в останні роки привертає увагу багатьох любителів спорту – біатлон. Керівництво союзу біатлоністів довгий час не могла вирішити, хто з достойних вітчизняних спортсменів зможе представити країну на Олімпіаді в Сочі 2014 року. Адже всі ті команди, які брали участь в минулих іграх терпіли явну поразку перед суперниками. Тим часом не вщухають розмови навколо заслуженого тренера з Іжевська, який зміг виховати групу молодих хлопців, здатних скласти конкуренцію самим сильним супротивникам на міжнародних змаганнях.

Але з усієї групи наставнику Дбайливому сподобався лише один хлопчина Павло Крутов, який вразив його своїми результатами. Але сам Паша виявився не просто працьовитим і талановитим спортсменом, але наполегливим і принциповим молодою людиною, а також відмінним товаришем. Ця історія про те, як провінційний хлопчина своєю наполегливою працею пробиває не тільки собі дорого з російській глибинці і входить до складу збірної з біатлону, але і домагається перегляду майстрів всього колективу. Саме Крутов належить стати лідером в іграх 2014 і отримати заповітну медаль, до якої він так тяжко і наполегливо йшов.

Серіал Постріл 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Постріл » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Постріл 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Постріл всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Постріл онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Постріл (2015)