Срібний вовк (2022) всі серії

Серіал детектив, драма «Срібний вовк (2022)»:

У Москві загинув впливовий бізнесмен із Німеччини Мартін Шульц. Розслідувати гучну справу доручено співробітнику ФСБ Ігорю Каморіну. Напарником капітана призначили відставного полковника Олександра Волкова. Ігор вважає за краще використовувати при розкритті злочинів сучасні технології. А його помічник більше любить старі перевірені методи. Особливо дедуктивний. Напарники намагаються спрацюватись і дізнатися один одного ближче. Олександр познайомив колегу зі своєю дочкою, яку звати Юля.

Батько довгими роками вирощував та виховував її самостійно. Він уже давно є вдівцем. Ігореві все важче приховувати свою пристрасть до Юлії. Волков розуміє, що вбивство Мартіна пов'язане з однією з його минулих місій. У 1990-х Саша, будучи юним працівником ФСБ, брав участь в операції зі знешкодження таємного іноземного розвідника, який працював під прикриттям у вітчизняних спецслужбах. Тим часом до столиці приїжджає один із найталановитіших учнів Волкова – Паша Дьомін, який довгими роками нелегально займався розвідувальною діяльністю. Пізніше з'ясується, що ця людина приховує страшну таємницю. Розкриття цього секрету особливо шокує Юлю.

Серіал Срібний вовк (2022) 1 - 6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Срібний вовк (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Срібний вовк (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Срібний вовк (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Срібний вовк (2022)