Незакрита мішень всі серії

Мелодрама Незакрита мішень  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серії
Премєра:
1 березня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама, детектив, кримінал
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама, детектив, кримінал «Незакрита мішень »:

Катерина Горенко, головна зірка збірної України з біатлону, готується ставити рекорди і завойовувати престижні нагороди. Спортсменка тренується перед чемпіонатом світу, де має хороші шанси на перемогу. І багато експертів пророкують, що вона отримає «золото» на найближчій Олімпіаді. Настав пік її форми, вболівальники обожнюють зірку спорту. На жаль, грандіозні устремління ставляться під загрозу, коли українка вплутується в допінговий скандал. Вона в шоці. Тренер одного разу їй заявляє: «Ти розумієш, що всіх підставила.

Навіщо тобі стероїди, Катя? ». Цей скандал обговорювалося на рейтинговому шоу в прайм-тайм. На цьому тлі відкриваються скандальні факти з її минулого - особливо, одна історія десятирічної давності, що змінила життя Горенко. Одного разу несподівано з'являється чоловік на ім'я Ігор, який обвинувачує чемпіонку в смерті свого батька. Цей недоброзичливець довго розробляв план помсти і не наважувався втілювати його в життя. Але задуми Ігоря порушуються раптовими обставинами. Замість підготовки до заповітної олімпійської медалі і до нагород чемпіонату світу дівчині доведеться тягатися по судах і робити все, щоб довести свою невинність. Адже стріляє вона хіба що по мішенях на змаганнях, а в людей - ніколи.

Серіал Незакрита мішень 1 - 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серії

Дивитися серіал «Незакрита мішень » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Незакрита мішень 24 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Незакрита мішень всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Незакрита мішень онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Незакрита мішень (2021)