На острие

Фільм драма, спорт «На острие»:

У центрі сюжету російського драматичного кінофільму "На вістрі" - історія непримиренного протиборства двох спортсменок-фехтувальниць. Одна з них - досвідчена і розумна, заслужена і благополучна москвичка, інша - юна і гаряча, зухвала і самовпевнена провінціалка. У Олександри Покровської за спиною сотні турнірів, різні нагороди і численні перемоги, її кар'єра наближатися до кінця, але наостанок вона мріє завоювати олімпійське золото.

І в цей момент їй переходить дорогу дев'ятнадцятирічна амбітна Єгорова. Дівчина бореться за першість жорстко і напористо, вона хоче скинути суперницю з п'єдесталу і зайняти її місце в збірній команді Росії. Тренер робить ставку на молоду дебютантку, а колишню чемпіонку світу скидає з рахунків, але надмірні тренування і агресивна боротьба вибивають її з колії. Кіра отримує серйозну травму, яка ставить під загрозу її поїздку на доленосні змагання. Хто прийде їй на допомогу в найтяжчу хвилину?

Дивитися фільм «На острие» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм На острие дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися На острие онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » На острие