Останній аксель (2021) всі серії

Мелодрама Останній аксель (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
2 декабря 2021
Країна:
Россия
Жанр:
драма, спорт
Режисер:
Тривалість:
47 мин.

Серіал драма, спорт «Останній аксель (2021)»:

Катин батько був справжнім тираном. Життя з ним залишило у дівчини психологічну травму назавжди. Несподівано жорстокий тато вмирає. Через деякий час дочка перебирається до Москви і приступає до нещадних тренувань з фігурного катання. Її наставником стає вкрай суворий тренер, який вичавлює з підопічної всі соки. У Каті навіть виникло відчуття, що тренер – не менший деспот, ніж батько. Але спорт великих досягнень потребує повної напруги фізичних та моральних сил. Талановиту ученицю готують до чемпіонату світу з фігурного катання. Успіх та загальне визнання – не головне, що цікавить героїню.

Катя прагне забезпечити матеріально себе та молодшу сестру: у разі перемоги спортивний грант допоможе набути впевненості у завтрашньому дні. На шляху у дівчини зустрічатиметься багато перешкод. Обставини складуться так, що їй неодноразово доведеться йти на угоду з совістю. Задля досягнення результату фігуристці доведеться витримувати тренування, що катують тіло. Щодня стає для Катерини подоланням своїх страхів, боротьбою з собою та перешкодами. Чемпіонат світу може бути останнім шансом для спортсменки завоювати щастя для себе та сестри.

Серіал Останній аксель (2021) 1 - 6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Останній аксель (2021)» онлайн всі серії

  • 10
Серіал Останній аксель (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Останній аксель (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Останній аксель (2021)