За вітром з тобою (2021) всі серії

Мелодрама За вітром з тобою (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
33 серии
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, мелодрама «За вітром з тобою (2021)»:

Молода талановита дівчина Шен Чжен І завжди любила кататися на ковзанах. Зіткнувшись якось на ковзанці з професійним гравцем з фігурного катання Шао Бей Шен, вона несподівано для себе розуміє, що хоче стати справжньою спортсменкою.

Потай від матері дівчина вступає до спортивного клубу для новачків, де стикається із серйозними проблемами: у неї немає нормальної фізичної підготовки, вона не знає основних прийомів. Допомогти новачкові вирішує Шао Бей Шен, і за його підтримки Шен Чжен І долає всі перешкоди і впевнено досягає своєї мети.

Дуже мотивуюча романтична дорама, яка показує, як молоді люди йдуть за мрією, незважаючи на непорозуміння з боку родичів та інші труднощі.

Серіал За вітром з тобою (2021) 1 - 30, 31, 32, 33 серія дивитися онлайн всі серії підрят 33 серии

Дивитися серіал «За вітром з тобою (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал За вітром з тобою (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися За вітром з тобою (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » За вітром з тобою (2021)