Ковзани для чемпіонки всі серії

Мелодрама Ковзани для чемпіонки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
31 декабря 2014
Країна:
Украина
Жанр:
комедия
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия «Ковзани для чемпіонки »:

У невеликій мальовничій провінції під назвою Сонячний проходять змагання з фігурного катання. Їх організатором і спонсором є діяльна і амбітна бізнес-леді Валерія Волкова. Заповзятлива і процвітаюча особа містить магазин спортивного товару і намагається пильно контролювати весь місцевий ринок з цією продукцією, не дозволяючи конкурентам обійти її. Всі спортсмени, які беруть участь у масштабному заході, повинні придбати ковзани зарубіжного виробника з її магазину.

Але принципова, молоденька фігуристка Аня Зарубіна не бажає йти на приводу подібних умов і вирішує підтримати вітчизняного виробника. Юна бунтарка виходить на лід у ковзанах придбаного в іншому маленькому магазинчику. Таким чином вона демонструє свій протест монополії та корупції. І на щастя чарівного дарування, її виступ виявляється кращим, оцінюється за самим високим балам, і дівчина завойовує золоту медаль. Ось тільки молода максималістка не знає, кому оголосила війну і дуже скоро відчує на собі весь шквал незадоволення і гніву Валерії. З цього моменту і починаються запекле протистояння двох суперниць, де сили зовсім нерівні.

Серіал Ковзани для чемпіонки 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Ковзани для чемпіонки » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ковзани для чемпіонки 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ковзани для чемпіонки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ковзани для чемпіонки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ковзани для чемпіонки (2014)