Таємниці міста Ен (2015) всі серії

Мелодрама Таємниці міста Ен (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
23 июня 2018
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, драма
Тривалість:
52 мин.

Серіал детектив, драма «Таємниці міста Ен (2015)»:

Дія гостросюжетного фільму відбувається на території невеликий і тихій провінції. При в'їзді в глухе містечко знаходять тіло підлітка Аліка. Недалеко від трупа виявлено покинутий автомобіль Шацького, який вертався з Пітера. Первісна версія прибула слідчому команди, що це нещасний випадок і ДТП, але пізніше вона відмітається після того, як в легенях вбитого хлопчина була знайдена вода. Це означає, що було скоєно вбивство, і пізніше жертву намагалися перетягнути його в інше місце і скоріше за все з метою сховати або закопати.

Але кому знадобилося розправлятися з провінційним хлопчиськом? Заплутану справу доручено розслідувати Ганні, яка відразу зазначає собі підозрюваного і це чужинець, що з'явився в місті, в той час як її керівник впевнений, що винного потрібно шукати серед своїх. В ході розслідування, бажаючи зняти з себе всякі підозри Шацький активно приймає участь у пошуках злочинця, намагаючись допомогти детектива. Він обіцяє їй надати вагомі докази своєї невинності. Як з'ясовується пізніше у багатьох з городян був свій мотив для вбивства. Чим же закінчиться інтригуюча історія, в якій героям доведеться розгадати не один складний ребус.

Серіал Таємниці міста Ен (2015) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Таємниці міста Ен (2015)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Таємниці міста Ен (2015) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Таємниці міста Ен (2015) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Таємниці міста Ен (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Таємниці міста Ен (2015)