Нефутбол (2021)

Фільм комедия, спорт «Нефутбол (2021)»:

Дана Бєлих стала успішним капітаном збірної з футболу, незважаючи на численні упередження, які переслідували дівчину з дитинства. Довівши свою правоту, вона утвердилася на думці пов'язати своє життя з цим видом спорту, тоді як її рідному клубу загрожує закриття. Врятувати кар'єру та команду може лише перемога у вирішальному матчі. Героїня фільму "Нефутбол" вирішується на відчайдушний крок. Відповідно до її витівки, новими колегами по клубу мають стати її шкільні подруги, з якими вона грала на уроках фізкультури.

Щоправда тепер друзі дитинства стали дорослими жінками, обтяженими проблемами та рутиною. Тренувати збірну зголосився дуже проблематичний спортсмен із переконаннями про те, що ця гра не для слабкої статі. Однак Дана готова довести протилежне. Їй здається, що гра у командному виді спорту не лише згуртує колишніх подруг, а й дозволить по-новому поглянути на світ. Чи вдасться дівчині врятувати жіночий футбольний клуб від закриття?

Дивитися фільм «Нефутбол (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Нефутбол (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нефутбол (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Нефутбол (2021)