Привет, противник по дебатам всі серії

Мелодрама Привет, противник по дебатам дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
30 серій
Премєра:
2019-04-15
Країна:
Китай
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал драма «Привет, противник по дебатам»:

В університеті Інлі є цікавий клуб дебатів, де дві команди змагаються між собою у здатності відстояти свою думку. Теми пропонуються абсолютно різні, та це й не має значення. Головне вміння знайти вірні та незаперечні доводи. Їхня головна мета – участь і перемога в національному університетському чемпіонаті з дебатів.

У складі найсильнішої команди лише старшокурсники, яким уже немає справи до улюбленого раніше клубу. Майже всі учасники відмовляються продовжувати підготовку до чемпіонату. Залишається тільки голова цілеспрямована Ген Тін. Залишившись сама, дівчина вперто шукає нових членів клубу. Але обрані першокурсники не дуже розуміють всієї суті дебатів. Чи можуть вони пройти складні випробування на шляху до чемпіонату?

Серіал Привет, противник по дебатам 1 - 27, 28, 29, 30 серія дивитися онлайн всі серії підрят 30 серій

Дивитися серіал «Привет, противник по дебатам» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Привет, противник по дебатам всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Привет, противник по дебатам онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Привет, противник по дебатам