Таємний шанувальник (2022) всі серії

Мелодрама Таємний шанувальник (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серій
Премєра:
2022
Країна:
Таїланд
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Таємний шанувальник (2022)»:

Кхіман та Мек навчаються в одному університеті, але вони дуже різні. Кхіман голова студентського клубу, він діловий та правильний. А ось Мек зухвалий хуліган, який очолює відео-контент із розіграшами та приколами. Одного разу він пожартував і з Кхімана, після чого обидва стали лютішими ворогами.

Але трапляється так, що герої мають працювати разом над одним університетським проектом зі створення позитивного іміджу навчального закладу. І тепер ті, хто терпіти один одного не можуть, мають майже весь час проводити разом.

Серіал Таємний шанувальник (2022) 1 - 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серій

Дивитися серіал «Таємний шанувальник (2022)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Таємний шанувальник (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Таємний шанувальник (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Таємний шанувальник (2022)