Від долі не зарікайся всі серії

Мелодрама Від долі не зарікайся  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2 декабря 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
47 мин.

Серіал мелодрама «Від долі не зарікайся »:

Ніна і Григорій познайомилися випадково, але вже через якийсь час розуміють, що їх зустріч доленосно. Закохані кидаються з головою у вир романтики і пристрасних стосунків, не розуміючи, як вони жили один без іншого раніше. Взаємини розвиваються стрімко і ось вже призначена дата весілля. Щаслива наречена перебуває в ейфорії очікування і впевнена, що її торжество буде самим веселим і незабутнім. Принаймні вона цього дуже бажає. Вона уявляє, що все має бути ідеальним.

Важливо не забувати про традиції і слідувати їм, одна з яких говорить про те, що кохані до моменту одруження, не повинні вступати в інтимні стосунки. Гриша поважає свою улюблену і приймає цю новину, хоч і засмучений цією обставиною. Але заради любові, він готовий пройти це випробування. Але одного разу гуляючи вони зустрічають однокласницю Ніни – Катерину, після чого все змінюється кардинальним чином. І тепер з точністю можна сказати, що героям доведеться пройти вже серйозну перевірку своїх почуттів, переживши розчарування, зраду, розлуку і відчаю. А головне вміння зрозуміти, пробачити і прийняти або забути назавжди і продовжити свій життєвий шлях розбіглися в різні сторони.

Серіал Від долі не зарікайся 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Від долі не зарікайся » онлайн всі серії

  • 10
Ви легально дивіться серіал Від долі не зарікайся 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Від долі не зарікайся всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Від долі не зарікайся онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Від долі не зарікайся (2017)