Чудова п'ятірка 3 сезон (2020) всі серії

Мелодрама Чудова п'ятірка 3 сезон (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
32 серии
Премєра:
1 апреля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
39 мин.

Серіал детектив «Чудова п'ятірка 3 сезон (2020)»:

Гостросюжетний серіал розповість про співробітників одного з убойних відділів північної столиці. Всі відчайдушних хлопців п'ять: майор Павло Шапошников, капітани Тимур Бубнов і Діма Красавченко, старший лейтенант Антон Вітрів і офіцер Володимир Кузьмін. Всі з різними характерами, зі своїми засадами, пріоритетами і методами роботи. Всіх оперативників об'єднує в згуртовану команду підполковник Андрій Голованов, людина з відмінним почуттям гумору і серйозним підходом до справи.

Слідча група працює в унісон. Вони специ в самих різних областях, різними захопленнями і поглядами на життя. До них може за допомогою може звернутися будь-який громадянин зі своєю скаргою чи заявою. Жадібність, жадібність, корисливість, помста і ще багато негативного штовхає одних на вчинення злочинів, а честь, почуття шляхетності й справедливість, совість, сміливість змушує інших протистояти злу і похмурим пороків. І доводиться лише дивуватися, як у цих хлопців з таким напруженим графіком, ще залишається час на особисте життя і любов. Адже божевільні будні, ненормований робочий день, бути готовими відправитися на службу 24 години на добу в багатьох випадках не залишає шансів на щасливе сімейне існування. Але тільки не в їх випадку!

Серіал Чудова п'ятірка 3 сезон (2020) 1- 29, 30, 31, 32 серія дивитися онлайн всі серії підрят 32 серии

Дивитися серіал «Чудова п'ятірка 3 сезон (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Чудова п'ятірка 3 сезон (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чудова п'ятірка 3 сезон (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чудова п'ятірка 3 сезон (2020)