Шелест (2016) всі серії

Мелодрама Шелест (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
12 декабря 2016
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, детектив, криминал
Тривалість:
46 мин.

Серіал боевик, детектив, криминал «Шелест (2016)»:

Павло Шелестов керує відділом особливо тяжких злочинів, і носить високе звання підполковника. За довгі роки роботи, він розкрив безліч злочинів і запроторив за грати не мало бандитів. Шелестов - чесна і непідкупна людина, яка бореться за справедливість не завжди законними методами, застосовуючи їх у тих рідкісних випадках, коли злочинець може піти від покарання. Одного разу, в його відділі з'являється новий співробітник - молодий опер Денис Макєєв, який не відступає ні на крок від інструкцій, тим самим виводить з себе свого начальника.

Одного разу відбувається жахлива подія: у перестрілці з бандитами гине шість кращих співробітників відділу, а вся провина лягає на плечі підполковника. Щоб врятувати свою честь і чесне ім'я, Павло починає власне розслідування і допомагає йому в цій справі новачок Денис...

Серіал Шелест (2016) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Шелест (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Шелест (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шелест (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Шелест (2016)