Дилди 2 сезон (2021) всі серії

Мелодрама Дилди 2 сезон (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
21 серия
Премєра:
1 марта 2021
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, спорт
Тривалість:
24 мин.

Серіал комедия, спорт «Дилди 2 сезон (2021)»:

Тренер з нестерпним характером Михайло Ковальов знову береться займатися жіночої волейбольної командою з Новочерепецка. Раніше він вирішив припинити співпрацю з цією провінційної малоперспективною збірної і почав працювати з московським «Динамо». Приїхавши до столиці, наставник виявив, що таке життя не викликає у нього ентузіазму з багатьох причин. Тому він повертається до Ірини, що займає тепер посаду ректора ВНЗ. Приховуючи це від федерації волейболу, Ковальов знову приймається тренувати жіночу збірну Новочерепецка.

І відразу ж самовпевнено їм заявляє: «Ваш улюблений тренер повернувся! Обнимашки! ». Правда, прихід цієї людини, одного разу вже зрадив колектив, був сприйнятий холодно. Потім Ковальов змушений підлизуватися: «Скільки можна ображатися? Я вибачився вже ». Однак, щоб знову заслужити прихильність дівчат, наставник повинен постаратися. В команді є новобранець - дочка мера з нестерпним характером Діана. Чоловікові доведеться шукати спільну мову з мажорка. А також вирішувати іншу складну задачу - налагодити зіпсовані відносини з підопічними. Крім того, тренеру необхідно показати, хто крутіше, його супернику за серце коханої. Конкурент Михайла - це адвокат Роман.

Серіал Дилди 2 сезон (2021) 1- 18, 19, 20, 21 серія дивитися онлайн всі серії підрят 21 серия

Дивитися серіал «Дилди 2 сезон (2021)» онлайн всі серії

  • 50
Серіал Дилди 2 сезон (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дилди 2 сезон (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дилди 2 сезон (2021)