Магістраль (2021) всі серії

Мелодрама Магістраль (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
9 грудня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, бойовик, пригоди
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, бойовик, пригоди «Магістраль (2021)»:

Майор Олег Громов приїхав до Білоярська – центру одного з найбільших у державі залізничних вузлів. Тут офіцер має намір провідати старого друга Вишенкова. Це – наставник у місцевій секції єдиноборств та керівник служби безпеки білоярського залізничного комплексу. Для своїх він – просто Санич. Тренер щиро радий, що приїхав колишній учень. Наставник запропонував гостю зайняти керівну посаду у групі швидкого реагування, сформованої для охорони магістралей від злочинних елементів. Але Олег планував свою кар'єру в іншій площині.

У столиці у Громова робота з гарною оплатою: ця служба приносить герою задоволення. Але майор вирішив переглянути свої плани, побачивши, наскільки жорстокі місцеві бандити. Олег має намір залишатися у Білоярську та очолити групу швидкого реагування. Він збирається розслідувати злочини, пов'язані із залізничною магістраллю. Герою допоможуть товариші по службі з загону, а також слідчий Куликов. Не залишиться осторонь розслідувань і психолог Тихонова. Громов навіть не уявляє, в яку небезпечну гру вплутався. Але загострене почуття справедливості дає відступити.

Серіал Магістраль (2021) 1 - 6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Магістраль (2021)» онлайн всі серії

  • 90
Серіал Магістраль (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Магістраль (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Магістраль (2021)