Пять минут тишины. Симбирские морозы (2021) всі серії

Мелодрама Пять минут тишины. Симбирские морозы (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
13 декабря 2021
Країна:
Россия
Жанр:
драма, приключения
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал драма, приключения «Пять минут тишины. Симбирские морозы (2021)»:

Тяжка та небезпечна служба співробітників ульянівського загону МНС 99-06. Колюча та морозна зима ускладнює рятувальні операції. Втім, як суворі природні умови ставлять перепони героям. З'явилися зловмисники, які намагаються перешкоджати діяльності МНСівців. Соратники готові до будь-яких викликів. Вони розраховують на свої сталеві характери та взаємовиручку. Поки що учасники команди дружні, вони відчувають, що непереможні. Їм надає сил також усвідомлення важливості своєї роботи, адже часто вони – остання надія громадян, які потрапили в халепу.

Герої, змушені ризикувати власним життям у лютих умовах, неодноразово почують слова подяки. Кожному із них виклик за викликом необхідно підтверджувати свою профпридатність. Адже найменша помилка під час виконання операції може спричинити людські жертви. Герої продовжать доводити, що є холоднокровними професіоналами екстра-класу. У вільний від роботи час із ними також відбувається чимало драматичних ситуацій. Від яких катастроф товариші по службі вбережуть ульянівських жителів? Хто ці таємничі злостивці, які загрожують доблесним рятувальникам із МНС? Які цілі мають вороги загону?

Серіал Пять минут тишины. Симбирские морозы (2021) 1-10,11,12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Пять минут тишины. Симбирские морозы (2021)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Пять минут тишины. Симбирские морозы (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пять минут тишины. Симбирские морозы (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пять минут тишины. Симбирские морозы (2021)