Міцні горішки всі серії

Мелодрама Міцні горішки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
32 серии
Премєра:
1 марта 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Міцні горішки »:

Оперативники пітерського УВС по комендантську району Леонід Лавров і Юрій Романов - абсолютні протилежності за характером. Романов - прекрасний сім'янин, однолюб, хороший батько, домосід і аматор ЗСЖ. А Лавров, навпаки, бабій і постійний клієнт місцевих пабів. Кожна зустріч цих чоловіків закінчується непримиренним суперечкою - настільки вони різні люди з діаметрально протилежними поглядами. Командування навчилося вигідно використовувати сварки цих двох співробітників, так як під час конфліктів вони стають більш зарядженими на боротьбу і як ніби перестають помічати перешкоди від припливу адреналіну.

А також їх спори народжують здорову конкуренцію, коли кожна сторона прагне довести ефективність своїх методів оперативно-розшукової діяльності. Юрій незмінно намагається дотримуватися законних способів роботи. Його опонент упевнений, що головне - швидко отримати результат, а вже легальними способами чи ні - це справа десята. Однак ворогами опера не стають. І, не дивлячись на зовнішню взаємну неприязнь, кожен з них готовий ризикнути життям заради порятунку товариша по службі. Втім, непросто уявити ситуацію, коли Лавров і Романов потребують допомоги - ці досвідчені силовики готові до будь-яких ситуацій.

Серіал Міцні горішки 1- 29, 30, 31, 32 серія дивитися онлайн всі серії підрят 32 серии

Дивитися серіал «Міцні горішки » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Міцні горішки 32 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Міцні горішки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Міцні горішки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Міцні горішки (2021)