Злочин у фокусі (2014) всі серії

Мелодрама Злочин у фокусі (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
9 ноября 2014
Країна:
Украина
Жанр:
детектив
Тривалість:
43 мин.

Серіал детектив «Злочин у фокусі (2014)»:

Красень і модник Алекс працює фотографом і отримує від своєї трудової діяльності всі бонуси елітної столичної життя, яка дає йому можливість існувати безтурботно. Популярність, вигідні знайомства, фінансова свобода, світські вечірки, коханки – усього цього самозакоханого хлопця більше ніж потрібно. Йому здається, що все це настільки набридло, що сприймається вже як буденна нудота. Хочеться щось поміняти. Доля немов почувши його бажання і не відкладаючи в довгий ящик вирішує підкинути герою парочку складних випробувань.

Життя чоловіка відразу змінюється кардинальним чином в той злощасний день, після випадково зробленого кадру в парку. Алекс відчуває, що за ним ведеться стеження якимись кримінальними елементами, з ким він вважав за краще не зв'язуватися. Уникнути зіткнення допомагає лише диво. Його ангелом-хранителем несподівано стає прекрасна незнайомка Катерина. Вона не тільки врятувала його, але й допомогла побачити життя з іншого боку, те що до цього молодий чоловік ніби й не помічав. Але тепер саме час розібратися з минулим, щоб сміливо вступити в майбутнє і відчути себе по-справжньому щасливим. Чи вийде у нього добитися бажаного?

Серіал Злочин у фокусі (2014) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Злочин у фокусі (2014)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Злочин у фокусі (2014) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Злочин у фокусі (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Злочин у фокусі (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Злочин у фокусі (2014)