СМЕРШ всі серії

Мелодрама СМЕРШ  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
28 апреля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, боевик, история, военный, драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, боевик, история, военный, драма «СМЕРШ »:

На дворі 1941 рік. Георгій Волков – офіцер Червоної армії, відмінник і професіонал, якого цінують і поважають. За час служби він не раз довів вірність Батьківщині. Керівництво без зайвих побоювань доручає капітану важливе і секретне завдання – супроводжувати цінну посилку. Згідно торговельної домовленості з Німеччиною, Радянський Союз отримує партію смарагдів. Коштовності необхідно забрати в призначеному місці і привезти їх в столицю на поїзді. Камені виявляються не так важливі, як засекречені документи, які військовий везе з собою.

Він відповідає за них і тому відволікатися і розслаблятися військовий не дозволяє собі протягом всієї місії. Ось тільки початок війни застало Волкова посеред шляху. Ситуація ускладнюється тим, що поїзд вирішили захопити німецькі війська. Вони не повинні роздобути важливі агентурні дані з цінних паперів, тому російському солдатові довелося стрибати з вагона і пуститися в перегони. Завдання повинно бути виконано навіть ціною власного життя. По сліду втікача відправляється досвідчений розвідник з Абверу Конрад фон Бютцев. Для останнього не існує неможливого, і він упевнений, що зуміє здолати противника і отримати бажане. Це лише питання часу.

Серіал СМЕРШ 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «СМЕРШ » онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал СМЕРШ 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал СМЕРШ всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися СМЕРШ онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » СМЕРШ (2019)