Москва - не Москва (2011)

Фільм мелодрама, комедия «Москва - не Москва (2011)»:

Олексій мріє вступити до столичного ВНЗ і саме з цією метою повний ентузіазму провінціал відправляється в Москву, впевнений що у нього все вийде. Інакше і бути не може, адже величезний мегаполіс просто кишить перспективами і можливостями. Але хлопчина провалює вступні іспити і йому доведеться на час розпрощатися з думкою про навчання, хоча б до наступного року. А поки Льоша влаштовується міліціонером і планує як слід підготуватися, щоб більше не зробити такої помилки.

Саме в цей момент в його житті виникає прекрасна дівчина Дарина, з якої він абсолютно випадково стикається. Вона красива, сила і розумна, вчиться в інституті і працює моделлю. Поряд з такою чарівною особою не хочеться виглядати невдахою, тому Олексій змушений збрехати їй. Він розповідає коханої, що москвич і є студентом юридичного факультету. На початку брехня йде легко, але чим більше проходить часу, тим складніше йому зізнатися Даші і сказати правду. Адже вона заслуговує її, а не красиву казку, яка живе лише в його уяві. Тим більше, що все таємне рано чи пізно стає явним.

Дивитися фільм «Москва - не Москва (2011)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Москва - не Москва (2011) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Москва - не Москва (2011) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Москва - не Москва (2011) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Москва - не Москва (2011)