Москва – Лопушки

Мелодрама Москва – Лопушки  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
5 октября 2014
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, комедия
Режисер:
Тривалість:
88 мин.

Фільм мелодрама, комедия «Москва – Лопушки »:

Молодіжна та інтригуюча мелодрама, розповість про те, як дві двоюрідні сестри вирішили помінятися місцями: одна приїде зі столиці в село, а інша відправитися неї в Москву. Дівчина доведеться нелегко вижити в абсолютно незнайомому для них світі, але обидві не з боязкого десятка і не боятися труднощів. Стильна, світська москвичка Поліна важко переживає, своє розставання з коханим Микитою. Щоб відволіктися від сумних думок, юна особа вирішує кардинально змінити своє існування. Вона залишає галасливий мегаполіс і спрямовується на два тижні в мальовничу провінцію під назвою Лопуцьки. Там у неї проживає близька рідня і її двоюрідна сестра Маша.

Остання все життя займалася сільським господарством. Але тепер їй стало тісно в селі, хочеться розвиватися далі. Вона давно мріє про перспективі відкрити свій бізнес з постачання еко продуктів в столицю. Приїзд Поли підштовхнув родичок на реалізацію своїх бажань. Так Марія виявляється в чужому місті, де їй потрібно провести величезну роботу, знайти надійних партнерів і провести переговори щодо поставок. А адже вона цього ніколи не робила і з чого почати, поки не знає. Вийти у красунь адаптуватися під суворі умови реальності?

Дивитися фільм «Москва – Лопушки » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Москва – Лопушки онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Москва – Лопушки дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Москва – Лопушки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Москва – Лопушки (2014)