М. У. Р всі серії

Мелодрама М. У. Р  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
16 апреля 2012
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, военный
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, военный «М. У. Р »:

Дія історичної драми відбувається на території Москви. На дворі суворі воєнні роки. Іван Данилов служить у столичному МУРе начальником відділу по боротьбі з організованою злочинністю. Йому щодня доводиться розбиратися з самими безнадійними справами і разгулявшимся бандитизмом. За плечима Івана цілий список успішної розкриття. Він чесний, принциповий і безжалісний відноситься до тих холоднокровним паразитам, які зобов'язані понести покарання за всією суворістю військового часу.

Його поважають колеги і цінує керівництво, знаючи, що, якщо за справу береться Данилов, можна не сумніватися злочинець буде вистежений, схоплений і посаджений за грати. Але як не намагається герой на пару зі своїми співробітниками викорінити всю злість і жорстокість, злочинів на московських вулицях менше не ставати. Все відбувається з точністю навпаки з початком кровопролитної війни, кримінальний беспредел розростається і бажаючих приєднатися до цих рядах ставати все більше. Але слідчий професіонал вірить в краще, не відпускає руки і знає, що одного разу йому вдасться перемогти цю напасть. А поки він вірно служить своїй Батьківщині і виконує свій обов'язок.

Серіал М. У. Р 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «М. У. Р » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал М. У. Р 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал М. У. Р всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися М. У. Р онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » М. У. Р (2011)