Темна сторона світла 2 сезон всі серії

Серіал детектив «Темна сторона світла 2 сезон »:

Любов Сторожева слідчий особливого відділу не звикла втрачати час на дрібниці, хоча у неї його просто немає. Адже роботи їй вистачає з лишком і більше. Широку популярність у власному місті молодій жінці приносить кримінальний блогер, який розповідає про успіхи красуні і крутий сищіци в запеклій боротьбі проти злочинності. Але все це мало хвилює саму Любу, для неї головне це швидке і ефективне виконання своїх обов'язків, від правильних дій яких часто залежить людське життя. Останнім розслідуванням, дорученою оперативниця, ставати дивне викрадення.

Жертву хапають на перехресті, довозять в закритому фургоні до стоянки першого супермаркету. Далі взагалі ребус - злочинець, як ні в чому не бувало, купує пляшка мінеральної води в магазині і ховається в невідомому напрямку. Можна було б списати історію на невдалий розіграш, якби все, що сталося опосередковано не зв'язалося з давнім трагічною подією, в якому загинуло кілька людей. Намагаючись розгадати головоломку, Любов на певному етапі з жахом розуміє, що в цьому вирі фатальних подій замішаний її колишній хлопець. Тим часом чоловік отримує тривожне повідомлення про її загибель.

Серіал Темна сторона світла 2 сезон 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Темна сторона світла 2 сезон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Темна сторона світла 2 сезон 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Темна сторона світла 2 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Темна сторона світла 2 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Темна сторона світла 2 сезон (2020)