Жіноча версія 8 сезон. Комсомольський роман (2020) всі серії

Серіал детектив «Жіноча версія 8 сезон. Комсомольський роман (2020)»:

Події продовжують розвиватися синхронно в різні часові періоди. Під час СРСР шановний слідчий Васильєв займається розслідуванням справи про вбивство інструктора райкому ВЛКСМ Вілени Тимченко. Молода дівчина, що мала повагу у сусідів і не притягувався до кримінальної відповідальності, була жорстоко вбита в під'їзді власного помешкання, а на сходах виявлені разброшеннимі гроші, що належали дамочки при житті. Досвідчений детектив починає копатися в «брудній білизні» молодої особи і з подивом робить висновки, що загибла, яка є лідером комсомолу, не ідеальна. В її життєвому маршруті було багато дивного і нестиковок.

Вілена тільки для однопартійців була мила і чесна, але насправді такою не була. Разом з помічником Смирновим герою доводиться зануритися в темні таємниці громадянки Тимченко. В наші дні внучка відомого сищика займається розслідуванням чергового злочину і завдяки своїй бабусі робить висновки, що вбивства з різницею більше 30 років якимось чином пов'язані. Тетяна вирішує підняти архівні документи і розібратися в таємниці минулого, що відбиваються на людях в сучасному світі. Інтуїція знову не підводить і завдяки дідусевим щоденникам у сищіци є перша зачіпка.

Серіал Жіноча версія 8 сезон. Комсомольський роман (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Жіноча версія 8 сезон. Комсомольський роман (2020)» онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Жіноча версія 8 сезон. Комсомольський роман (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Жіноча версія 8 сезон. Комсомольський роман (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жіноча версія 8 сезон. Комсомольський роман (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Жіноча версія 8 сезон. Комсомольський роман (2020)