Лікарська помилка всі серії

Мелодрама Лікарська помилка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
8 мая 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Лікарська помилка »:

Марія Журавльова - блискучий хірург. Вона молода і приваблива. Фахівця цінують колеги і пацієнти. Її життя стало остаточно нагадувати казку, коли героїня знайшла справжню любов. Здавалося б, треба просто бути щасливою. Але заковика в тому, що Марія Журавльова мертва. Під її ім'ям живе і працює інша людина - Зоя Ковалевська. Самозванка колись працювала лікарем, допустила серйозну лікарську помилку, і після цього її посадили до в'язниці. Одного разу термін за злочин, якого Ковалевська не скоювала, скінчився.

Вийшовши з колонії, нещасна вплуталася в іншу кримінальну історію. Її попутницю в поїзді, молодого хірурга Марію Журавльов, хтось вбив в дорозі. Щоб відвести від себе підозри органів правопорядку, Зої довелося бігти з документами загиблої. Зоя мріє відновити роботу доктором і вирішується на несподіваний крок. Перетворившись Журавльової, аферистка обманом займає її посаду в елітній столичній клініці і починає бути підлеглою знаменитого хірурга Андрія Константинова. В цілому, жорстока авантюра вдається, і Зоя починає проживати життя іншої людини. Але як самозванка не заплутатися у власному брехня і в своїх почуттях щодо правильності вчинків?

Серіал Лікарська помилка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Лікарська помилка » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Лікарська помилка 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Лікарська помилка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лікарська помилка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Лікарська помилка (2021)