Дочки-мачухи (2017) всі серії

Мелодрама Дочки-мачухи (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама «Дочки-мачухи (2017)»:

Коли захворіла мати Ірини, їй нічого не залишилося, як знайти хоч яку-небудь роботу, щоб оплачувати лікування мами. Героїня фільму «Дочки-мачухи» влаштувалася працювати в парфумерний магазин. Там же вона випадково зустрілася зі своєю давньою подругою, Аліною. Повідавши подружці про свої проблеми, та, не залишається осторонь і допомагає Ірі влаштується в фармацевтичну компанію. Власником компанії є батько Аліни, Сергій.

Тепер стає легше...є хороша робота, гроші на лікування матері і, нарешті, з'явилася можливість зіграти весілля з коханим Антоном. Але підступна подруга теж помітила хлопця і вирішила відбити. Великого праці їй це не коштувало, і Антон кидає Ірину. Зрада і біль розбивають серце героїні. І хто знає, що могло б статися, якби не виявилося підтримки Сергія...

Серіал Дочки-мачухи (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Дочки-мачухи (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дочки-мачухи (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дочки-мачухи (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дочки-мачухи (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дочки-мачухи (2017)