Друге дихання всі серії

Мелодрама Друге дихання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
19 ноября 2016 1 апреля 2017
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал мелодрама «Друге дихання »:

Для головної героїні фільму "Друге дихання" - Олени Усковою настали важкі часи, горе, зрада і розчарування, перетворюють її життя в смугу перешкод. Після смерті батька, вона вступає в спадок і стає керівником великої компанії, так само вона дізнається, що у неї є сестра Маша, яку необхідно знайти і все розповісти. Зовсім випадково Лена зауважує, що у її чоловіка є коханка. Всі ці обставини доводять Олену до нервового зриву.

Психіатр оглянувши Олену з'ясовує, що вона на межі божевілля і прописує їй домашнє лікування. Але, і на цьому неприємності не закінчуються. Одного разу, Олена виявляє мертве тіло свого чоловіка, у згорілій у дворі будівлі. Розслідуючи подія поліція встановлює, що Олена причетна до загибелі чоловіка. Тепер, героїня розуміє, що хтось хоче запроторити її за грати і привласнити батьківську фірму ...

Серіал Друге дихання 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Друге дихання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Друге дихання 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Друге дихання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Друге дихання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Друге дихання (2016)