Знайомство

Фільм детектив, триллер «Знайомство »:

Микола егоїстична натура, рік як закинув роботу і схоже зовсім не страждає від цього. Замість того, щоб знайти собі нормальну і перспективну зайнятість, справу по душі, він занурюється у віртуальний світ, з ранку до ночі спілкується в соціальних мережах. Єдина людина, з яким він готовий спілкуватися і довіряти це його старший брат – художник. Харизматична та чарівна натура, яким пишатися батько і без розуму жінки. Але одного разу станеться трагедія, яка кардинально змінить все існування героя. Він знаходить родича мертвим.

За версією поліцейський, це самогубство. Вбитий горем батько вважає, що сина вбили. Сам Коля так само важко переживає втрату. Незважаючи на складні стосунки з папою і повну відірваність від реалій, він вирішує для себе, що повинен розібратися у всьому і знайти винуватця холоднокровною розправи. Так народжується новоспечений детектив, який починає власне розслідування, раз влада навіть не потрудилися вибудувати правдиву і передбачувану версію фатального події. Чи вийде у Миколи подолати всі труднощі і знайти справжнього вбивцю? Попереду його чекають підступні інтриги і головоломки, але схоже він налаштований серйозно!

Дивитися фільм «Знайомство » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Знайомство онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Знайомство дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Знайомство онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Знайомство (2018)