Марафон для трьох грацій всі серії

Мелодрама Марафон для трьох грацій  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
15 ноября 2015
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, комедия
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив, комедия «Марафон для трьох грацій »:

Головні героїні гостросюжетного фільму повний непередбачуваних і інтригуючих вирів – три безжурні особистості. Жанна, Катя і Іра давно дружать і не у них немає секретів, а найважливіше, що подруги завжди підтримають одна іншу у складний момент, яких у них буває предостатньо. Ці жінки бальзаківського віку ніби притягують неприємності. Зустрівшись якось в кафе, щоб приємно провести час і попліткувати про своє насущний, увагу красунь привертає дивна пара за сусіднім столом.

Приємна незнайомка з таємничим виглядом намагається передати непомітно конверт чоловікові. Але найстрашніше, приятельок чекає попереду, коли вони виявлять труп того самого людини в туалеті. Його застрелили. До приїзду слідчої групи, Катерина примудрилася залишити свої відбитки не тільки на пістолеті, але й прихопити конверт з грошима і фотографіями. І тепер подружкам нічого не залишається, як почати своє розслідування і швидше знайти докази непричетності Каті до даного злочину. Тим часом вони дізнаються, що вбитим виявляється приватний детектив, який вів подвійну брудну гру, шантажуючи тих, за ким стежив, вимагаючи викуп за мовчання.

Серіал Марафон для трьох грацій 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Марафон для трьох грацій » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Марафон для трьох грацій 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Марафон для трьох грацій всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Марафон для трьох грацій онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Марафон для трьох грацій (2015)